Misstänkt påverkad bilförare jagades av polisen

En misstänkt påverkad bilförare jagades av polis i Vidkärr på onsdagskvällen. Mannen är misstänkt för flera brott efter biljakten.

ANNONS
|

Strax efter klockan 18 på onsdagskvällen kallades polis till Vidkärr då en manlig bilförare misstänktes vara påverkad. När polisen anlände till platsen och uppmärksammade mannen, körde bilföraren därifrån och polisen följde efter.

Biljakten pågick en stund och slutade inte förrän den misstänkte körde in i en annan bil som stod parkerad.

Polisen kunde säkra två män som befann sig i bilen varav en av dem var föraren som nu är gripen. En tredje person lyckades sticka därifrån.

Enligt Anna Göransson, presstalesperson vid polisen i region Väst, söker polisen efter kvinnan i området med flera patruller, inklusive hundpatruller.

Mannen som körde är i 45-årsåldern och misstänkt för drograttfylleri, vårdslöshet i trafik, olovlig körning och för att inte ha stannat vid polismans tecken. Bilen som kördes av den misstänkte visade sig vara falskskyltad och efterlyst som stulen.

ANNONS

Enligt Anna Göransson fick minst fyra bilar skador av när den misstänkte körde in i dem. Polisen har fått kontakt med några av ägarna till dem.

Inga personer ska ha blivit skadade i händelsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS