Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Misstänkt mordförsök i Göteborg

En man ska ha skadats i ett bråk på Hisingen i Göteborg. Han ska enligt polisen ha knivhuggits flera gånger, och man misstänker att en grannfejd ska ligga bakom våldsdådet.

En man har under torsdagskvällen skadats i ett knivbråk i Göteborg. Polisen larmades strax innan klockan nio på torsdagskvällen till Jättesten på Hisingen.

– Det är en hel del oklarheter. Men det finns mycket som pekar på att båda har varit delaktiga i det här bråket, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.

Den skadade mannen har förts till sjukhus och hans skador beskrivs som omfattande men inte livshotande. Båda männen är gripna av polis och man misstänker att en grannfejd ligger bakom bråket.

– Båda är gripna. Det kan ju röra sig om tillfälligheter att den ena blev skadad och inte den andra, säger Stefan Gustafsson.

Den skadade mannen misstänks för försök till grov misshandel, den andra för försök till mord.

Händelsen ska ha skett utomhus och polisen har nu spärrat av området för att göra en teknisk undersökning på platsen.

– Det finns en väldig massa att göra på platsen. Det finns en hel del vittnen från båda sidor som vi behöver höra för att bilda oss en uppfattning om vad det är som har hänt, säger Stefan Gustafsson vid polisen i region Väst.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.