Misshandel i godisbutik i Biskopsgården

Flera maskerade personer gick på måndagen in i en godisbutik i Biskopsgården. De ska ha slagit en man, anställd i butiken, och därefter lämnat platsen.
– De har kommit in och stökat runt, rivit ner saker från hyllorna. När den anställde försökte stoppa dem fick han ett slag över munnen, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS
|

Polisen larmades om en misshandel på Vårväderstorget klockan 13.02.

En grupp med fyra till fem unga personer ska maskerade ha klivit in i en godisbutik, hamnat i dispyt med en anställd och slagit denne.

Polisen har hittat två misstänkta gärningspersoner i närområdet. Samtidigt söker man efter ytterligare två till tre personer som uppges ha kommit in i butiken maskerade.

Man har också skrivit en anmälan om misshandel.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS