Maskerat gäng rånade ungdomar på fest vid Skansen Kronan

Ett maskerat gäng, enligt uppgifter beväpnade med basebollträn, tog sig in på en fest vid Skansen Kronan på fredagskvällen.
– En person ska ha blivit släpad på marken, säger polisens vakthavande befäl Andreas Odén.

ANNONS
|

Efter att polisen larmats till platsen har en anmälan om rån skrivits efter att en pojke i tonåren blivit av med en mobiltelefon. Ytterligare en anmälan rör misshandel, där en tonårsflicka är målsägande.

Ingen är gripen eller frihetsberövad.

Det hela ska ha skett vid 21.30-tiden. Enligt uppgifter till GP och som även polis fick när de larmades till platsen handlar det om ett gäng som gått in på en ungdomsfest, med maskerade ansikten och baseballträn.

– Det är initiala uppgifter som även vi fått till oss. Men jag ser inte att vi har fått det bekräftat på något sätt, säger Andreas Odén.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS