Maskerade män bröt sig in i butik

Två maskerade gärningsmän ska ha brutit sig in i en tobaksbutik på Olskrokstorget under söndagsmorgonen. Enligt vittnen till polisen ska man ha samlat på sig något form av gods. Innan polisen hann fram flydde gärningsmännen på en moped.

ANNONS
|

Strax innan klockan sex på söndagsmorgonen larmas polisen till en tobaksaffär på Olskrokstorget. Vittnen ska ha sett minst två maskerade personer som ska ha brutit sig in i butiken.

Enligt polisens uppgifter ska tjuvarna ha samlat på sig gods och lagt godset i väskor. Men innan polisen har hunnit fram till platsen – lyckas gärningsmännen att fly.

De ska ha flytt på en moped och kört iväg i riktning mot Gamlestaden. Ingen ska ha blivit gripen ännu.

Vid halv niotiden hade polisen ännu inte lyckats gripa några gärningsmän.

– Vi har inte möjlighet att leta så brett heller efter dem utan vi kan bara konstatera att det här är ett klassiskt inbrott, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS

Det är oklart vad eller hur mycket det är som har stulits från tobaksbutiken. Ingen ska ha skadats i samband med händelsen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS