Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bilden är en arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Man till sjukhus efter misshandel

Det har varit ett slagsmål mellan två män med tillhyggen i Kortedala i Göteborg. En av männen har förts till sjukhus med oklara skador. Den andra mannen har gripits för misshandeln.

Strax före 18-tiden larmade ett vittne polisen om att slagsmål pågick mellan två män i Kortedala. Enligt vittnet ska männen ska ha slagits med tillhyggen och minst en av dem vara skadad.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

– Vittnet säger att de har använt något slags tillhygge, men vad för slags tillhygge det rör sig om kan jag inte svara på med säkerhet, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.

När polisen anlände till platsen var en av männen skadad och ha förts till sjukhus med oklara skador. Den andra mannan har gripits av polis.

– Mannen är misstänkt för misshandel alternativt grov misshandel. Vad det i slutändan blir beror på vilkets slags tillhygge som har använts och hur skadad den andra mannen är, säger Gustafsson.

Vad bråket har handlat om är okänt. Hundpatrull har varit på plats för att bland annat söka efter de tillhyggen som männen uppges ha använt i slagsmålet.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.