Man stal däck från Volvo i Torslanda

Vakten inne på Volvo i Torslanda såg i övervakningskameran hur en person tog sig in på området. Mannen tog sig fram till en bil ur vilken han plockade ett antal däck som han sedan lastade in i sin egen bil som stod utanför staketet. När polisen kom kunde gärningsmannen gripas.

ANNONS
LocationTorslanda||

Larmet kom till polisen vid 18.30-tiden på lördagen..

– Vakten uppmärksammade i övervakningskameran en bil som stod parkerad utanför staketet till området, berättar polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr.

Föraren klev sedan ur bilen, gick fram till staketet och tog sig in på Volvoområdet i Torslanda genom ett hål i staketet.

Inne på området står bilar parkerade. Mannen gick fram till en av bilarna.

– I någon av de här uppställda bilarna har den här personen plockat på sig däck, kompletta med fälg, berättar Fredrik Svedemyr.

Mannen tog med sig däcken ut från området och började lasta in dem i sin egen bil på utsidan av staketet.

ANNONS

Men polisen kunde snart sätta stopp för honom:

– Vi griper honom på platsen när vi kör fram. Han är misstänkt för stöld, säger Fredrik Svedemyr.

Den gripne mannen är i 25-årsåldern.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS