Man slagen i ansiktet med pistolliknande föremål

En man i 30-årsåldern utsattes på lördagseftermiddagen för ett rånförsök i Kvillebäcken, enligt polisen. Två killar ska ha slagit mannen i ansiktet med ett pistolliknande föremål. Efteråt har de eftersökts med helikopter i området, utan framgång.

ANNONS
|

Det var vid 17:30-tiden på lördagseftermiddagen som larmet kom in till polisen om ett rånförsök i Kvillebäcken.

– Det är en man i 30-årsåldern som har varit utsatt för ett försök till rån men de här gärningsmännen har inte lyckats komma över någonting, säger Andreas Odén, vakthavande befäl vid polisen.

Enligt polisen var det två killar som utförde rånförsöket.

– De här gärningsmännen ska ha visat upp någon form av pistolliknande föremål och målsäganden ska ha blivit slagen med det här föremålet.

Slaget eller slagen ska ha träffat offret i ansiktet. Mannen är inte allvarligt skadad, enligt polisen. Efter händelsen har polisen sökt i området efter de misstänkta gärningsmännen, bland annat med hjälp av helikopter. Insatsen på plats är nu avslutad, men polisen fortsätter att söka männen utredningsvägen.

ANNONS

– Vi får försöka vidare med andra spår, säger Andreas Odén.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS