Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Man ska ha hotats med pistolliknande föremål

Efter en trafikincident ska en man ha blivit hotad av tre män inne på en restaurang på Hisingen.
– En slet av sig handskarna och den andra lyfte tröjan och visade ett pistolliknande föremål innanför byxlinjen, säger Christer Fuxborg, presstalesperson på polisen.

Vid halv fyra på lördagseftermiddagen larmades polisen till Nordanvindsgatan i närheten av Wieselgrensplatsen på Hisingen.

– Allt började med en trafikincident mellan två bilar, där tre ungdomar i den ena bilen ska ha blivit irriterade. Mannen som satt i den andra bilen ska ha gått in och satt sig för att äta på en restaurang. Då kom ungdomarna efter in och ville göra upp. De tyckte att han skulle följa med ut och få spö, säger Christer Fuxborg, presstalesperson på polisen.

Ingen gripen

Han berättar vidare att ena killen enligt anmälan ska ha tagit av sig sina handskar och den andra lyft på tröjan och visat ett pistolliknande föremål i byxlinjen.

– Men vi vet ännu inte om det var ett riktigt vapen, tillägger Fuxborg.

Den ena bilen ska ha lämnat platsen snart därefter.

Vid halv fem-tiden hade inga personer frihetsberövats.

– Man har letat efter den aktuella bilen men inte hittat den och vi har pratat med han som blev hotad. Vi är fortfarande kvar på platsen och det blir en anmälan om olaga hot, säger Johan Ljung, vakthavande befäl på polisen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.