Man rånades utanför matbutik i Majorna

Under söndagskvällen rånades en man i 25-årsåldern utanför en Icabutik i Majorna. Två gärningsmän ska sedan ha följt efter honom in i butiken där personalen larmade polisen. Männen flydde från platsen och ännu är ingen gripen.

ANNONS
|

Det var strax före klockan sex på söndagskvällen som en man blev rånad på sin klocka utanför en Icabutik i Majorna.

– Det är två män som rånar en man i 25årsåldern. I samband med rånet sprayar de honom i ansiktet med pepparspray, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

Mannen ska då ha sprungit in i matbutiken och de två gärningsmännen följde efter.

– De skriker och orsakar tumult när de kommer in i butiken vilket gör att personalen blir rädda och trycker på överfallslarmet, säger Thomas Fuxborg.

Gärningsmännen flydde då från platsen och polisen anlände med flera enheter och en hundpatrull.

ANNONS

– Vi söker i området med hundar men ännu är ingen gripen. Kamerabilder tas också i beslag, de kommer nu gås igenom för att se om vi kan känna igen gärningsmännen, säger Thomas Fuxborg.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS