Man rånades på klocka av tre män

En man rånades på sin klocka utanför Botaniska Trädgården under natten till onsdagen. Tre misstänkta män flydde från platsen och har inte hittats av polisen.

ANNONS

Det var strax innan klockan 01 som tre män ska ha gått fram till en annan man vid Botaniska trädgården och frågat om han hade något att sälja.

– Han kände inte de här killarna över huvud taget och förstod inte vad de var ute efter. Förmodligen var det ett sätt att få honom att stanna, säger Christer Fuxborg, presstalesperson på polisen.

Strax därefter lyckades en av männen plocka av honom hans klocka. Sedan sprang de tre personerna platsen.

– De dök upp lika snabbt som de försvann. Vi sökte efter dem i närområdet men hittade ingen som vi kunde sätta i samband med händelsen, säger Fuxborg.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS