Man rånad under pistolhot

En man blev under natten rånad under pistolhot i Frölunda. Rånaren var maskerad med munskydd och försvann från platsen med offrets plånbok och mobiltelefon.

ANNONS
|

Det var vid klockan halv tolv under natten mot onsdagen som polisen larmades till ett rån i Frölunda.

Mannen kom springande ut ur ett skogsparti och fick kontakt hjälp av en förbipasserande att slå larm till polisen.

– I och med att han blivit av med plånbok och mobil tog et några minuter innan han kunde kontakta omgivningen och slå larm, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen.

Enligt anmälan ska mannen ha blivit rånad av en annan man som var maskerad med munskydd.

– Han hade också nåt pistolliknande föremål. Anmälaren är ganska övertygad om att det var en pistol. Så han var skärrad och tagen av stundens allvar, säger Christer Fuxborg.

ANNONS

Polisen har under natten sökt med hundpatrull i området, men ingen misstänkt har kunnat gripas.

– Det blir inre spaning. Vi kommer att titta på övervakningskameror i anslutning till spårvagnar och annat, säger Christer Fuxborg.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS