Man rånad ombord på spårvagn

Mannen i 40-årsåldern satt på en spårvagn i Mölndal när han attackerades. De tre gärningsmännen misshandlade och rånade honom.

ANNONS
LocationMölndal||

Larmet om rånet kom vid 23.30-tiden på fredagskvällen. En man i 40-årsåldern hade blivit påhoppad när han åkte spårvagn i Mölndal.

De tre gärningsmännen ska ha misshandlat honom, bland annat med att slå honom i ansiktet, i samband med rånet.

– Han har uppgett att han blivit av med kontanter, men jag har inga uppgifter om hur mycket det handlar om, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson.

Omhändertagen på plats

Polis och ambulans åkte till platsen men målsäganden ville inte åka till sjukhuset. Ambulanspersonalen gjorde då ett omhändertagande på plats. Han blev också hänvisad till läkare på måndag.

Ingen person är gripen eller misstänkt för rånet.

ANNONS

– Det finns övervakningsfilmer på spårvagnen så det blir en del av den kommande utredningen att hämta hem detta och eventuellt övriga vittnesuppgifter. Det kommer kanske att hållas ytterligare målsägandeförhör för att klargöra vad det är som har hänt mer, säger Fredrik Svedemyr.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS