Man rånad och knivskuren – förd till sjukhus

En man fick föras till sjukhus efter att ha blivit rånad vid Korsvägen. Mannen fick hjälp av en annan person att slå larm.
– Vi har inte någon misstänkt, och ingen är gripen, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg.

ANNONS
|

Strax innan klockan 23 på torsdagskvällen larmades polisen till Korsvägen.

Mannen fick hjälp av en annan person att larma och enligt uppgifterna till polisen ska han ha blivit rånad på sina tillhörigheter i området.

Det finns inga uppgifter kring vad rånarna kom över.

Efter att polisen tagit upp en anmälan gällande rån fick mannen föras till sjukhus då han blivit knivskuren i ena handen i samband med rånet.

– En knivskada i handen kan både göra väldigt ont och se ganska allvarlig ut. Patrullen fick köra honom till Mölndals sjukhus, då det krävdes omplåstring, säger Christer Fuxborg.

ANNONS

Polisen har inte lyckats gripa någon misstänkt.

– Spaningsarbetet kommer bland annat gå ut på att titta på övervakningsfilmer från spårvagnar, och jämföra med signalementet som målsägaren uppgett, säger Christer Fuxborg.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS