Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Man och kvinna skadade – kvinnan gripen

En man ska ha blivit knivskuren i benet i en lägenhet i Kållered. En kvinna, som skadats i handen, har gripits misstänkt för grov misshandel.

Strax efter klockan tolv kom larmet om en misstänkt misshandel i Kållered. En man ska ha blivit knivskuren i benet inne i en lägenhet.

– När man kommer dit träffar man på en man i ett trapphus som har ett sår i benet. Han hade lindat någon form av handduk eller klädesplagg runt benet, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson.

Ambulans larmades till platsen.

En kvinna, som ringde larmsamtalet, ska också ha blivit lindrigt skadad.

– Hon ska ha varit med och blev lite knivskuren i vänster handled, säger Christer Fuxborg.

Hon har dock inte varit i behov av vård.

Polisen grep kvinnan

Fuxborg uppger senare att kvinnan har blivit gripen, misstänkt för grov misshandel. Enligt tidigare uppgifter var det en annan kvinna som gripits, något som senare visade sig inte stämma.

Men hela bilden om vad som har hänt är fortfarande oklar då de inblandade personerna inte vill berätta för polisen vad som har hänt.

– Det verkar som de inte alls är intresserade av att vara medgörliga. Det är något som gör att de inte vill berätta vad som har hänt. Men när någon är fysiskt skadad är vi skyldiga att skriva en anmälan, säger Christer Fuxborg.

Mannen fick vård på plats men ska inte ha velat åka med till sjukhus.

Polisen har även sökt om det finns ytterligare en gärningsman. Någon sådan har dock inte påträffats och utöver en patrull har polisen lämnat platsen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.