Man knivskuren vid Svingeln i Göteborg

Under torsdagskvällen blev en man knivskuren under vad som beskrivs vara ett bråk där flera personer var inblandade. Händelsen inträffad vid Svingeln i Göteborg och omständigheterna var vid 22-tiden på kvällen fortfarande oklara.
– Det är svårt att se sammanhanget, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl på polisen i regionen Väst.

ANNONS
LocationGöteborg||

Under torsdagskvällen blev en man knivskuren under ett bråk vid Svingeln i Göteborg. Polisen fick vid klockan 20.38 larm om ett pågående bråk utomhus och när de kommer till platsen påträffas en skadad man.

– Han är knivskuren, lindrigt, säger polisens presstalesperson i region Väst, Anna Göransson.

Vid halv tio-tiden på torsdagskvällen hade polisen fortfarande enheter på platsen.

– Vi har någon patrull kvar, säger Anna Göransson.

Oklart hur många som var inblandade i bråket

Polisen söker enligt sin hemsida två gärningsmän, men enligt Morten Gunneng, vakthavande befäl på polisen i regionen Väst, kan det röra sig om fler inblandade.

– Det är svårt att se sammanhanget. Det kan ha varit så, det utesluter vi inte. Men det har varit flera personer iblandade på ett eller annat sätt. Men de har avvikit åt olika håll och vi har inte kunnat lokalisera dem.

ANNONS

Det finns inga uppgifter om att den skadade mannen behövde föras till sjukhus.

– Ambulansen har varit på plats och de har tittat till den skadade, säger Morten Gunneng.

En anmälan om misshandel har upprättats.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS