Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Man knivskuren i Svartedalen

En man ska ha blivit misshandlad i Svartedalen på Hisingen under tisdagskvällen. Polis är på plats men ännu är ingen gripen.
– Han var vaken och talbar när han fördes sjukhus, men vi vet ännu inte hur allvarliga skadorna är, säger polisens presstalesman Peter Adlersson.

Det var tjugo i sju på tisdagskvällen som polisen fick ett larm om en man i 20-årsåldern som misshandlats av flera gärningsmän. Enligt den misshandlade ska han bland annat ha blivit skallad och knivskuren i rumpan.

– Vi får ett samtal om att en person blivit knivskuren, han uppger själv att två till tre personer har attackerat honom, varav en ska ha skallat honom, sen har en annan stuckit en kniv i rumpan. Sen har de här personerna lämnat på två mopeder, säger Peter Adlersson.

Polisen har åkt till platsen men inte lyckats gripa någon. Den knivskurne mannen var talbar när patrullen kom fram till honom, men han fick åka ambulans till sjukhus. Det är oklart hur omfattande skadorna på den knivskurne mannen är.

– Det ska ha funnits personer i närheten som ska ha sett delar eller hela förloppet. Vi är på plats där ute och tar så mycket information som går, säger Peter Adlersson.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.