Man knivskuren i Majorna – misstänkt kvinna gripen

En man har förts till sjukhus efter att ha blivit knivskuren i armen vid Mariaplan. En kvinna är gripen, misstänkt för misshandel och olaga hot.

ANNONS
|

Polisen fick larm om händelsen strax efter klockan 15. En kvinna hade knivskurit en man i armen, utomhus vid Mariaplan i Majorna.

Ambulans och polis ryckte ut till platsen, och mannen fick föras till sjukhus i ambulans.

– Det är en man i 30-årsåldern. Han har fått en knivskada i överarmen, men jag vet inte mer än så om skadeläget, säger Fredrik Svedemyr, presstalesperson vid polisen.

Misstänkt kvinna gripen

Kvinnan ska efter händelsen ha sprungit från platsen, i okänd riktning. Polisen letade initialt efter henne i området, bland annat på spårvagnar, utan resultat.

Vid 18-tiden meddelar polisen att man hittat kvinnan i Vasastaden. Hon är nu gripen, misstänkt för misshandel och olaga hot.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS