Man knivskuren i huvudet i matbutik

En man har körts till sjukhus efter att ha blivit knivskuren i huvudet i en livsmedelsbutik på Hisingen.
– Två parter i det här har skador, säger polisens presstalesperson Ulla Brehm.

ANNONS
|

Klockan 15.02 larmades polisen om någon form av bråk i närheten av Backaplan på Hisingen i Göteborg.

Vid platsen påträffade polisen två personer med olika typer av skador. En av dem misstänks ha blivit knivskuren i huvudet. Mannen kördes senare i ambulans till sjukhus och hans skadeläge är för polisen i nuläget oklart.

Polisens presstalesperson Ulla Brehm uppger att de inblandade personerna är i 40-årsåldern. Patrullerna som larmats ut till området kommer enligt Brehm nu arbeta med att få klarhet i vad det är som inträffat vid platsen.

Utöver mannens som kördes till sjukhus ska även den andre parten i vad som verkar ha varit ett bråk ha drabbats av skador, han ska dock inte ha behövt uppsöka sjukhus.

ANNONS

Ulla Brehm berättar fortsatt att det vid platsen ska ha befunnit sig ett antal vittnen som nu kommer att höras.

Ingen av de inblandade personerna har gripits. Polisen har med anledning av händelsen upprättat minst en anmälan gällande misshandel som nu fortsatt kommer att utredas.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS