Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Man knivskuren i halsen i Kviberg

En man i 20-årsåldern blev under natten till lördag knivskuren i halsen på en adress i Kviberg. Enligt vittnen ska det ha varit något bråk på plats.

Det var klockan 03.34 som polisen fick in larm om att två personer befann sig på en plats i Kviberg, och att de var inblandade i något bråk.

Drygt tjugo minuter senare inkom en man med knivskador till Östra sjukhuset och polisen misstänkte att det var en av personerna.

– Det var en man i 20-årsåldern som kom in på sjukhuset med knivskador på halsen, säger Andreas Odén, polisens vakthavande befäl i Väst och fortsätter:

– Skadorna bedöms vara förhållandevis lindriga, men han behöver vårdas på sjukhus.

Med anledning av det inträffade har polisen inlett en förundersökning om försök till mord, men tidigt på lördagsmorgonen var ingen gripen.

– Det är inte alltid skadeläget som avgör brottsrubricering utan hur det hade kunnat gå. Skärningar i halsen hade kunnat gå illa, säger polisens presstalesperson Anna Göransson.

Polisen uppger att blod hittats på marken där bråket ska ha ägt rum och polisen har sökt av området med hund.

– På sjukhuset har polis förhört den knivskurne mannen. Inga nya uppgifter har framkommit som lett till att någon person kunnat misstänkas eller gripas, säger Göransson.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.