Man knivskuren i Göteborg – två gärningsmän på fri fot

En man ska under natten till onsdagen bland annat ha blivit knivskuren av två personer på Kortedala kyrkogård i Göteborg. Den misshandlade mannen fick inga livshotande skador. Gärningsmännen är fortfarande på fri fot.

ANNONS
|

Vid 02-tiden natten till onsdagen larmades polisen till Kortedala i Göteborg med anledning av att en man skulle ha blivit misshandlad av två gärningsmän.

– Det är en grov misshandel som har skett utomhus, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

Misshandeln ägde rum vid Kvibergs kyrkogård, men när den den skadade mannen anträffas av polisen befinner han sig i sin bostad.

Polisen har under onsdagen letat efter gärningsmännen, men på onsdagseftermiddagen är de fortfarande på fri fot.

Mannen har misshandelsskador samt knivskador över kroppen och uppges blivit kraftigt misshandlad men ska ha klarat sig utan några livshotande skador.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS