Man knivskuren i Göteborg

En man har blivit knivskuren i Majorna i Göteborg, uppger polisen. Mannen har nu förts till sjukhus och hans kläder har tagits i beslag i hopp om att spår från gärningsmannen ska kunna säkras på dem. – Vi försöker samla in uppgifter om hur gärningsmannen ska ha sett ut och spanar i området, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i region Väst.

ANNONS
|

Vid 17.20 fick polisen in ett larm om en misstänkt misshandel i Göteborg. Enligt polisen handlar det om en man som blev knivskuren mellan Systembolaget och Jaegerdorffsplatsen påKarl Johansgatan Majorna.

Omständigheterna kring hur brottet ska ha gått till är för polisen fortfarande oklara. En kvinna som var med mannen vid brottstillfället har förhörts av polisen, men är inte misstänkt som gärningsman.

– Vi försöker samla in uppgifter om hur gärningsmannen ska ha sett ut och spanar i området, berättade Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i region Väst kort efter händelsen.

Polisen vädjar om tips

Den skadade mannen fördes efter knivattacken till Sahlgrenska universitetssjukhuset. Polisen har varit på sjukhuset och tagit mannens kläder i beslag för att kunna säkra eventuella spår från gärningsmannen på dem.

ANNONS

– Mannen är förd till sjukhus med sårskada i ryggen, han kunde stå upp och var talbar. Vi har inte jättebra signalement på gärningsmannen. Vi är intresserade av tips från allmänheten om någon har sett något, säger Peter Adlersson,presstalesperson vid polisen i region Väst.

ANNONS