Man knivskuren i centrala Göteborg

Tidigt på lördagsmorgonen larmades polis till en grillrestaurang i centrala Göteborg efter att vittnen påträffat en man med knivskador. Mannen, som är i 20-årsåldern, vårdas på sjukhus med flera stickskador i bröstet.

ANNONS
|

Polisen larmades till en restaurang på Vasagatan vid 05.30-tiden på lördagen efter att vittnen ringt in om en man med knivskador. Enligt de vittnen som befann sig på platsen blödde mannen från området kring magen.

När polisen kom till restaurangen hade mannen åkt mot Sahlgrenska sjukhuset i en taxi. Där anträffades han sedan med ett antal stickskador i bröstet.

En anmälan om grov misshandel har upprättats.

Ingen är i nuläget gripen för brottet, och det finns inte heller någon misstänkt gärningsman.

– Det hänger mycket på huruvida den skadade vill prata om vad som har hänt, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen i region Väst.

ANNONS

Enligt Jenny Hagman, vid Sahlgrenska sjukhusets pressjour, beskrivs mannens tillstånd som stabilt.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS