Man knivskuren – attackerades i bostad

En man i Alelyckan har knivskurits i bröstet. Han ska ha själv ha larmat polis, och uppgett att maskerade män tagit sig in i hans bostad.
– Det viktigaste är att vi kan prata med den skadade så fort sjukvården släpper honom till oss, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson.

ANNONS
|

Polisen fick vetskap om händelsen klockan 08.13. Då ringde målsäganden själv om larmade om att han blivit knivskuren i bröstet. Två maskerade män hade två timmar tidigare tagit sig in i hans hem i norra Göteborg. Därefter ska de både ha hotat och knivskurit honom.

– Han är avförd till sjukhus, och vi har inlett en utredning om grov misshandel och eventuellt rånförsök, säger Stefan Gustafsson, och tillägger:

– Men vi är verkligen i inledningsskedet, och kan inte säga så mycket mer just nu.

Polisen har spärrat av den misstänkta brottsplatsen, och knackar dörr i området för att få fram mer uppgifter om händelsen. En patrull har även skickats till sjukhuset för att snabbt kunna förhöra den skadade mannen, när hans tillstånd tillåter det.

ANNONS

– Vi måste göra det, det är det viktigaste för att snabbt få fram mer uppgifter om vad som hänt, säger Stefan Gustafsson.

Ingen person är i nuläget gripen misstänkt för brott.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS