Man hittad död i bostad

En ung man hittades under måndagen död i ett litet samhälle i Mölndals kommun. Polisen inledde en utredning om mord eller dråp.
– Men efter ett par timmar avskrevs alla misstankar om brott. Teknikerna är klara på platsen, summerar Anna Göransson på polisens informationshet.

ANNONS
|

Den unge mannen påträffades avliden av av en anhörig. Eftersom det var oklart hur mannen dött påbörjade polisen en förundersökning om mord alternativt dråp.

– Det hade att göra med att han är ganska ung. Han hade inga synliga skador, men eftersom han inte heller hade någon känd sjukdomsbild så kunde vi inte utesluta mord eller dråp, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Huset spärrades av för teknisk undersökning.

Vid 14-tiden på eftermiddagen kunde Anna Göransson på polisen lämna följande besked:

– Vi har inte längre några misstankar om att ett brott ska ha begått. Vår personal är klar på platsen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS