Genrebild.
Genrebild. Bild: Johan Nilsson/TT

Man gripen misstänkt för mordförsök vid bensinmack

En man greps på Hisingen efter ett slagsmål under fredagskvällen. Mannen är nu misstänkt för mord- alternativt dråpförsök.
– En av dem har en knivskada i magen. Båda var kraftigt berusade, säger Thomas Fuxborg på polisen.

ANNONS
|

Klockan kvart i elva på fredagskvällen larmades polisen till ett slagsmål vid en bensinstation i närheten av Bjurslätts torg på Hisingen.

– De är i 25-årsåldern båda två och en av dem har en knivskada i magen. Båda var kraftigt berusade, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Den skadade mannen fördes till sjukhus och var då vaken och talbar.

– De hade varit på samma fest i närheten så på något sätt känner de varandra, säger polisen.

Polisen larmades dit av vittnen och när polisen kommer dit är det minst fyra personer kvar på platsen: målsägande, misstänkt gärningsperson samt två vittnen.

ANNONS

En misstänkt gärningsman kunde gripas på platsen och är nu misstänkt för mord-alternativt dråpförsök, eller försök till grov misshandel.

Under polisens brottsplatsundersökning hittade en hundförare den kniv som misstänks ha använts vid mord- alternativt dråpförsöket.

På lördagsmorgonen var det fortfarande oklart vad som föranlett bråket och skadeläget på mannen är i nuläget oklart.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS