Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Man gripen i Majorna – hade sex på motorhuv

En man har gripits misstänkt för grov olovlig körning och rattfylleri i Majorna. Strax innan händelsen ska mannen och en kvinna haft samlag på bilens motorhuv vid en bensinmack.
– Enligt vittnet ska de haft sex på motorhuven, tankat bilen och kört därifrån, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson.

Det var vid 14-tiden på måndagen som polisen larmades till Majorna efter att ett vittne hört av sig angående ett par som haft samlag på motorhuven av en bil vid en bensinmack.

– Vi får samtal om en man och kvinna som verkar väldigt påverkade vid den här bensinmacken, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.

Paret ska efter samlaget ha tankat bilen och lämnat platsen. Vittnet ska ha följt efter bilen och lämnat goda uppgifter till polisen, vilket resulterade att paret kunde spåras upp kort efter.

– Föraren är en man i 50-årsåldern. Han misstänkts för grov olovlig körning, eftersom han saknar körkort, och även grovt rattfylleri. Jag har ingen information om kvinnan, säger Peter Adlersson.

Eftersom det inte är första gången som mannen kört utan körkort tas även bilen i beslag.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.