Man förd till sjukhus efter misshandel

En man blev under onsdagskvällen misshandlad i Lindome. Flera polispatruller och en helikopter larmades till platsen. Mannen uppger för polisen att han blivit slagen med en pistol.

ANNONS

Flera polispatruller ryckte under onsdagen ut till en misshandel i Lindome. En hade då blivit misshandlad och blödde från huvudet.

– Han säger att han blev slagen med kolven på en pistol och har fått åka till sjukhus för kontroll, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson.

Enligt mannen ska det varit fyra till fem personer som slagit honom. Polisen – som inledningsvis fick in ärendet som en misstänkt skottlossning– skickade dit flera patruller inklusive en polishelikopter. Flera enheter kunde däremot snabbt återvända.

– Helikoptern har letat efter personerna tillsammans med polispatruller, säger Peter Adlersson.

Polisen har inte gripit någon misstänkt för misshandeln.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS