Man attackerad på buss vid Eketrägatan

En man har blivit attackerad av flera personer på en buss vid Eketrägatan.
– Det har framkommit uppgifter som gör att man har inlett förundersökning på försök till mord alternativt dråp, säger Stefan Gustafsson vid polisen.

ANNONS
|

Polisen larmades strax innan 21-tiden till en buss vid hållplats Eketrägatan efter uppgifter om att flera personer ska ha attackerat en man på bussen.

Enligt uppgifter till polisen ska det ha varit 3-4 personer som ska ha slagit ner mannen och sedan lämnat platsen springandes. I nuläget är oklart vad som har skett i samband med händelsen.

– Det har framkommit uppgifter som gör att man har inlett förundersökning på försök till mord alternativt dråp, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i Region Väst.

Polisen uppger att mannens jacka ska ha skador som indikerar att en kniv använts i samband med händelsen. Det har i sin tur lett till rubriceringen försök till mord alternativt dråp.

ANNONS

Polisen har i nuläget dock ingen information om mannens skadeläge.

– Det sägs att det kan ha varit med en kniv i sammanhanget, säger Stefan Gustafsson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS