Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Män stoppade kvinna – tog hennes bilnycklar

Två män i en bil stoppade en kvinna som färdades i en annan bil på Hisingen under natten till tisdagen. De båda männen blev konfrontativa och uppges bland annat ha riktat ett slag mot kvinnan. Sedan stal de hennes bilnycklar och försvann från platsen.

En kvinna i 40-årsåldern som under natten mot tisdagen var på väg i sin bil stoppades av två män i Kvillebäcken på Hisingen. Männen uppges ha blivit konfrontativa och en av dem ska i samband med detta ha riktat ett slag mot kvinnan. Sedan stal de hennes bilnycklar.

Men de båda männen verkar inte ha tänkt ta kvinnans bil utan försvann i stället från platsen i den bil som de själva kommit dit i.

– Man skulle ju kunna misstänka att de tänkte ta hennes bil också, men så blev det inte. Det blev bara nycklarna, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl på polisen i region väst.

Polisen stoppade en stund senare bilen som de båda männen färdades i och föraren, en man i 30-årsåldern, greps. Passageraren togs med för kroppsbesiktning, som polisen uttrycker det på sin hemsida.

Kvinnan behövde inte sjukvård enligt polisen.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.