Män rånade i sitt hem i Hammarkullen – gärningsmän tog sig in via fönster

Två män blev under natten rånade i sitt hem. Tre personer ska ha tagit sig in i bostaden via ett fönster och sedan misshandlat och rånat männen.

ANNONS
|

Det var strax innnan klockan 01 natten till tisdagen som polisen larmades om ett rån i Hammarkullen. Två män ska ha blivit utsatta för ett rån i sin bostad.

Tre gärningsmän ska ha tagit sig in i bostaden, som ligger på bottenplan, via ett fönster. En av rånarna ska ha slagit en av männen i bakhuvudet med en pistol.

– Man går in via ett fönster till en som bor på bottenvåningen och misshandlar målsägaren och rånar honom, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen region Väst.

Mannen som blev slagen är i 50-årsåldern. Den andre mannen som blev rånad är i 30-årsåldern.

ANNONS

Gärningsmännen ska ha tvingat till sig mobiler och kontanter, de ska därefter ha lämnat bostaden via fönstret.

– De ska ha lämnat i ett fordon, säger Morten Gunneng.

Polisen har sökt i området men ingen person har gripits. Polisen utreder händelsen som grovt rån.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS