Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/9

Lyxlevande nalle har återfunnit sin ägare

Den borttappade nallen som levde livet på Hotel Avalon i ett par dagar, har nu funnit sin ägare. – Hon vart helt överlycklig att få se sin nalle igen, säger Kristoffer Kinnunen, receptionschef vid hotellet.

Under lördagen skrev GP om en borttappad nalle som levde lyxliv på Hotel Avalon i Göteborg.

Kristoffer Kinnunen som är receptionschef, hittade nallen utanför hotellets huvudentré.

– Jag tänker att någon flicka eller pojke där ute är väldigt ledsen över att de har tappat bort sin nalle. De kanske använder nallen jättemycket. Det är något speciellt med barn och gosedjur, sa Kristoffer under fredagen. 

Efterlyste nallen på ett roligt sätt

Därefter kom han på en idé. Han efterlyste nallens ägare på ett finurligt sätt, genom att lägga ut bilder på nallen som visade hur den åt frukost, solade, badade och hade det allmänt gott på hotellet.  

Under söndagen kontaktades Kristoffer av familjen, som äntligen hade fått syn på efterlysningen. Nallen, som i själva verket heter Balli, tillhör en tjej som heter Moa – som blev helt utom sig av lycka när hon fick reda på att hennes gosedjur var hittat.

– De var väldigt tacksamma och tyckte det var roligt att vi hade gjort en berättelse av det. De är välkomna tillbaka om de vill sola eller bada, säger Kristoffer som är glad att nallen numera har kommit tillrätta. 

Inlägget på Facebook. 

Familjen, som kommer ifrån Göteborg, hade varit ute på en promenad när Balli försvann. Efter att de hade gått en bra bit, märkte de hur nallen var borta. 

– De hade letat länge efter nallen när den försvann. Nu känns det verkligen jättebra att det löste sig, säger Kristoffer. 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.