Lastbilskrock i Kungssten

En lastbil och en personbil krockade under måndagsmorgonen i höjd med Kungssten.
– Vägen är helt avstängd i riktning mot Frölunda torg, berättade Christer Dyrfeldt på räddningstjänsten kort efter olyckan.

ANNONS
|

Trafikolyckor och renoveringen av Tingstadstunneln gör att det under måndagsmorgonen är köer i stora delar av morgontrafiken i Göteborg.

Strax före klockan 08.00 larmades räddningstjänsten om en olycka mellan en lastbil och en personbil i höjd med Kungssten.

– Vägen är avstängd i riktning mot Frölunda torg, berättade Christer Dyrfelt på räddningstjänsten.

Vägen har nu öppnat upp för trafiken igen.

Vid Frölunda torg inträffade under morgonen även en trafikolycka mellan två bussar. Räddningstjänsten har varit på plats och sanerat vägbanan.

I nuläget finns inga rapporter om allvarliga personskador i samband med olyckor.

Ett vittne vid platsen berättar att samtidigt att han sett hur en person plåstrats om av ambulanspersonal i samband med bussolyckan.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS