Lastbil med släp välte – fick stor trafikpåverkan

Tidigt på måndagsmorgonen välte en lastbil med släp i Skene. Olyckan fick stor trafikpåverkan och både polis och räddningstjänst kallades till platsen.

ANNONS
|

Det var strax efter klockan 07 på som en lastbil med släp välte vid påfarten från länsväg 156 i Skene. Olyckan fick en stor trafikpåverkan och både räddningstjänst och polis kallades till platsen.

– Det var en hel del virke som trillat av och även diesel läckte ut på platsen som var ett vattenskyddsområde. Det handlar däremot inte om stora mängder så vi vidtog försiktighetsåtgärder inför bärgningen, säger Tommy Lieback, inre befäl räddningstjänsten Södra Älvsborg.

Vid åttatiden på morgonen hade räddningstjänsten lämnat platsen och trafiken hade släppts på för att köra växelvis i ett körfält.

– Trafiken kan komma att påverkas igen när lastbilen ska bärgas men när det blir vet vi inte än, säger Tommy Lieback.

ANNONS

Inga personer ska enligt polisen ha skadats vid olyckan.

– Vi är på plats och det verkar som att lastbilen glidit av vägen. Nu är bärgare på väg, säger Jenny Widén, polisens presstalesperson i region Väst.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS