Larm om person med vapen – polisinsats på Hisingen

Polisen larmades under fredagseftermiddagen efter att ett vittne sett en person med ett vapenliknade föremål i ett bostadsområde i Brunnsbo. Polis har varit på plats i området med flera enheter inklusive helikopter men har inte hittat någon person med vapen.

ANNONS
|

Larmet om att en eventuell gärningsman synts med ett vapenliknande föremål inkom vid klockan 16.20 på långfredagen. Personen ska ha setts utomhus på en gård i ett bostadsområde.

En större polisinsats inleddes därför i Brunnsbo.

– Vi är på plats med flera enheter och en helikopter för att lokalisera en eventuell gärningsman, berättade Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen i väst.

Omkring en timme efter larmet avslutades insatsen, utan att någon beväpnad person anträffades. Polisen har med anledning av händelsen skrivit en anmälan om grovt vapenbrott.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS