Larm om explosion i Lövgärdet

En explosionslarm orsakade ett stort polispådrag i Lövgärdet på tisdagskvällen. Det visade sig att en brevlåda sprängts på adressen.
– En fönsterruta i en tvättstuga i närheten gick sönder, men ingen skadades, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

ANNONS
|

Vid 23.13 på tisdagskvällen larmades SOS till Lövgärdet. Polisen hade då fått flera samtal från personer som befann sig i närheten av Kaprisgatan som uppgav att de hade hört en hög smäll.

Räddningstjänst och polis befann sig på platsen i samband med larmet om explosionen. Flera boende hade även skrivit i en lokal Facebookgrupp om att det hörts en hög smäll i området.

– Det är polisen som håller i trådarna, vi är på plats och stöttar polisen, säger Kalle Kivistö på räddningstjänsten Storgöteborg under tisdagskvällen.

Brevlåda sprängd

Polisen på plats försökte undersöka vad det var som hade smällt.

– Vi vet inte så mycket i nuläget. Det kan vara en tvättmaskin men det kan också vara en banger, säger Johan Ljung, vakthavande befäl vid polisen.

ANNONS

Senare visade det sig att det var en brevlåda som sprängts.

– En fönsterruta i en tvättstuga i närheten gick sönder, men ingen skadades, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson på onsdagsmorgonen.

Polisen utreder nu skadegörelse, men har i nuläget ingen misstänkt.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS