Långa köer på E6 norrut efter krock

En lastbil och en personbil kolliderade på E6, söder om Jordfallsbron, på tisdagskvällen. En kvinna i 65-årsåldern har förts till sjukhus.

ANNONS
|

Kollisionen orsakade långa köer norrut på E6:an. Räddningstjänsten kallades till platsen.

– Vi är fortfarande där och arbetar. Det är långa, långa köer. Ett körfält är öppet men det går väldigt sakta förbi. Vi kommer nog vara kvar på platsen i ungefär en halvtimme till, sa Räddningstjänstens larm- och ledningsoperatör Bosse Johansson vid 18:50.

En halvtimme senare, vid 19:20, var räddningstjänstens arbete på plats slutfört. Men däremot väntar man fortfarande på bärgare för att få undan det krockade personbilen.

Vid 20-tiden hade räddningstjänsten lämnat platsen, bilen var bärgad och trafiken flöt på som vanligt igen.

En kvinna till sjukhus

Enligt polisen rör det sig om en rejäl kollision, mellan Angeredsmotet och Jordfallsmotet.

ANNONS

– Vi har fått till oss att det är en kraftig smäll och att en bil ska blivit intryckt i räcket. Det köar upp på platsen, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg.

En kvinna i 65-årsåldern har skadats, oklart hur allvarligt.

– Föraren i personbilen har förts till sjukhus. Men skadeläget är oklart. Föraren i lastbilen ska ha klarat sig utan skador, säger Christer Fuxborg.

Han berättar att kvinnan har förts till Kungälvs sjukhus med smärta i nacken.

En anmälan har gjorts om vårdslöshet i trafik. Det är dock oklart vem anmälan avser.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS