Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Johan Nilsson/TT

Lägenhetsfest i Göteborg urartade – insatsstyrkan gick in

En lägenhetsfest i Göteborg urartade under natten. Efter larm om vapen och bråk kallades polisens insatsstyrkan in. En förundersökning gällande vapenbrott och misshandel har inletts.

ANNONS
|

Polisens insatsstyrka kallades till en lägenhet i Lundby i Göteborg vid 01.30-tiden, natten till söndag. Enligt larmet skulle en man ha blivit knivhuggen och hotad på en fest.

Det förekom även uppgifter om att vapen ska ha funnits i lägenheten.

I samband med att polisen säkrade platsen i avvaktan på beslut att gå in kom en person ut från lägenheten och kunde säkras av polis.

Efter att platsen hade säkrats gick polisens insatsstyrka in i lägenheten. I bostaden fanns då tre personer. Polisen hittade även en machete i lägenheten, men inget skjutvapen.

En man hade ett jack i pannan, men skadan bedömdes inte vara allvarlig och mannen var inte i behov av sjukvård.

ANNONS

– I grunden handlar det om en fest i en lägenhet som har urartat, och det finns lika många versioner av vad som hänt som det finns vittnesmål. Vi fann en större kniv på platsen, en machete, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson hos polisen region väst.

Polisen har inlett en förundersökning med rubriceringen misstänkt misshandel samt vapenbrott. I nuläget finns ingen misstänkt.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS