Kvinna rånad på guldhalsband på gågata

En man slet av en halskedja på en kvinna i 80-årsåldern i Tynnered och flydde brottsplatsen under måndagseftermiddagen.
– Kvinnan har inte kommit till någon fysisk skada, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.

ANNONS
|

Polisen larmades om händelsen vid 17.30-tiden på måndagen.

– Då hade hon hunnit ta sig hem och fått hjälp att ringa SOS alarm. Vi har haft hundar på plats men inte funnit någon misstänkt ännu. Tiden från att rånet skedde och att vi larmades försvårade sökandet efter gärningsmannen, säger Peter Adlersson

Mannen ska ha burit mörkblå eller svarta kläder och haft en huva över huvudet. Kvinnan som är i 80-årsåldern promenerade på en gångväg mot Safirgatan i Tynnered när mannen kom upp bakifrån och slet av henne guldkedjan.

– Händelsen är rubricerad som rån. Vi har inga vittnen i nuläget men om någon har information om händelsen så är det bara att höra av sig till polisen på telefonnummer 114 14 , säger Peter Adlersson.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS