På onsdagskvällen blev en person påkörd av en spårvagn i centrala Göteborg.
På onsdagskvällen blev en person påkörd av en spårvagn i centrala Göteborg. Bild: Läsarbild

Kvinna påkörd av spårvagn i Brunnsparken

Vid 18-tiden på onsdagen kom larm om en trafikolycka på Norra hamngatan i Göteborg. En kvinna har blivit påkörd av en spårvagn och förts till sjukhus.

ANNONS
|

Polis, ambulans och tre räddningstjänstenheter var initialt på plats i Brunnsparken. Kvinnan som blev påkörd har avförts med ambulans, rapporterar P4 Göteborg.

Enligt polisen ska hon inte ha drabbats av några allvarliga skador.

– Kvinnan är lindrigt skadad och förs till sjukhus för kontroll, säger Jenny Widén, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Till en början assisterade räddningstjänsten ambulansen på Norra hamngatan som tog hand om patienten.

– Jag har inte fått någon trafikrapport från platsen, men jag kan tänka mig att det är stor trafikpåverkan eftersom det har hänt mitt i stan, sade Fredrik Johansson, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg, strax efter larmet om olyckan.

ANNONS

Enligt uppgifter från platsen släpptes trafiken på igen vid 18.24.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS