Kvinna påkörd av hjullastare

En kvinna ska enligt polisen har blivit påkörd av vad som beskrivs vara en hjullastare. Olyckan har inträffat i Bifrost i Mölndal där polisen nu finns på plats.
– Det är lite oklara omständigheter, men kvinnan ska inte ha drabbats av några allvarligare skador, säger Fredrik Svedemyr på polisen.

ANNONS
|

SOS fick larm om händelsen vid 12-tiden på tisdagen. Polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr berättar att han bara har knapphändig information om vad som har hänt.

– Det ska vara en trafikolycka. En kvinna ska ha blivit påkörd av en hjullastare. Hon ska ha klarat sig undan lindrigt, det ska inte handla om några allvarligare skador, säger Svedemyr.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS