Kvinna knivskuren vid pizzeria på Hisingen

En kvinna i 50-årsåldern fördes till sjukhus efter att ha blivit knivskuren på Hisingen under natten mot lördag, uppger polisen region Väst.

ANNONS
|

Polisen fick under natten mot lördag larm om att en person ska ha blivit knivskuren. Attacken misstänks ha skett vid en pizzeria i Kyrkbyn på Hisingen som spärrats av för teknisk undersökning.

Den skadade fördes med ambulans till sjukhus.

– Det är en kvinna som är utsatt och där har jag fått till mig att läget är allvarligt men stabilt, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg vid 13-tiden på lördagen.

Misstänkt sprang från platsen

Flera personer hördes om vad de sett och iakttagit i samband med nattens attack. En misstänkt person ska ha sprungit från platsen.

– Vi vet inte till 100 procent vem det är som har utfört det här, men förhoppningsvis kan våra tekniker hitta DNA på platsen, säger Christer Fuxborg.

ANNONS

Polisen är förtegen om vad som kan föranlett knivdådet.

– Vi har vittnesmål från ett mindre antal personer, bland annat de som jobbar på pizzerian, om vad som har skett men det är inget vi kan berätta om i nuläget. Vi har inte riktigt den bakomliggande orsaken klar för oss ännu, säger han.

Ingen är gripen för vad polisen utreder som försök till mord.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS