Kvinna grovt misshandlad i Göteborg

En kvinna hittades under söndagsmorgonen vid en hållplats i Biskopsgården. Kvinnan hade blivit misshandlad och var allvarligt skadad. En man är nu anhållen misstänkt för grov misshandel.

ANNONS
|

Klockan halv tio på söndagsförmiddagen hittades en svårt skadad kvinna på Väderilsgatan.

– Hon hittades utomhus, vid en hållplats, säger polisens presstalesperson Jenny Widén.

Kvinnan var svårt skadad och fördes till sjukhus med ambulans.

– Hon berättar att hon har blivit misshandlad med tillhyggen i en lägenhet i Biskopsgården, säger Jenny Widén men kan inte gå in på vilken typ av tillhyggen eller vad det rör sig om för skador.

Finns koppling

Inledningsvis rubricerades det som synnerligen grov misshandel. När åklagaren beslutade att anhålla mannen under söndagseftermiddagen ändrades rubriceringen till grov misshandel.

Under dagen har det gjorts en husrannsakan i en lägenhet i Biskopsgården. Lägenheten är avspärrad och kommer att undersökas av tekniker.

ANNONS

Jenny Widén kan inte gå in på den exakta kopplingen mellan den skadad kvinnan och anhållna mannen mer än att de inte är okända för varandra.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS