Kvinna bestulen – blev nästan överkörd av sin egen bil

En kvinna upptäckte att hennes kläder och bilnyckel var borta under ett besök på ett gym vid Kviberg.
– När hon rusar ut på parkeringen möts hon av sin egen bil och blir nästan överkörd, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen.

ANNONS
|

Det var strax innan klockan nio på tisdagskvällen som polisen larmades om en bilstöld i Kviberg. Det var en kvinna som hade varit och tränat på ett gym när hon upptäckte att hennes kläder och nycklar hade försvunnit.

– Hon märker att sakerna är borta och rusar ut mot parkeringen där hon möts av sin egen bil och blir nästan överkörd, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

Tjuv på fri fot

Bilen försvann därefter ut mot väg E6 och polisen kunde spåra den med GPS. Senare hittades bilen låst och parkerad i närområdet.

– Man har inte hittat de andra ägodelarna men gärningsmannen rör sig någonstans i området, säger Stefan Gustafsson.

ANNONS

Polisen har inlett en utredning om stöld.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS