Krock på Angeredsbron

Två bilar var inblandade i en olycka på Angeredsbron. Ett körfält stängdes av i samband med räddningstjänstens arbete på platsen.
– Det är två bilar som har kolliderat, det ska varit i samband med en omkörning och vi har stängt av i riktning mot Kärra, säger Fredrik Hjertén, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

ANNONS
|

Vid 06.28 larmades SOS Alarm om en trafikolycka på Angeredsbron. Initialt handlade larmet om en frontalkrock.

– Det rör sig om en frontalkrock. Tre enheter från räddningstjänsten, tre ambulanser och polis är på väg, säger Linda Bergquist, teamledare på SOS Alarm.

Ingen prognos

Räddningstjänsten ryckte ut med tre enheter, och berättar från platsen att det handlar om två bilar som kolliderat i samband med en omkörning.

– Det finns ingen prognos ännu för när vägen kan öppna, vi arbetar fortfarande på platsen, säger Fredrik Hjertén på räddningstjänsten, vid tillfället.

Enligt SOS Alarm ska ingen förts med ambulans till sjukhus. I samband med olyckan var det stor trafikpåverkan på plats enligt Trafikverkets hemsida.

ANNONS

Vid 07-tiden lämnade räddningstjänsten platsen och då var även vägen öppen för trafik igen.

Enligt polisens presstalesperson Peter Adlersson upprättades ingen anmälan efter händelsen.

– Föraren som gjorde omkörningen fick en ordningsbot på plats, säger han.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS