Krock mellan spårvagn och buss

En spårvagn har krockat med en buss vid Odinsplatsen i centrala Göteborg. Flera linjer påverkas av stoppet. I nuläget finns ingen prognos för när kollektivtrafiken kan rulla som vanligt igen.

ANNONS
|

Strax efter klockan 08.00 på tisdagsmorgonen kom larmet om en krock mellan spårvagn och buss vid Odinsplatsen i centrala Göteborg.

– Vi vet inte riktigt vad som hänt ännu, vi fick det till oss precis. Men det vi vet nu är att vagnarna kommer få ta en annan väg tills vi löst upp knuten som blir just nu, säger Västtrafiks störningsjour.

Linjerna 4,7, 9 och 11 påverkas av krocken i båda riktningarna.

– Det är ju de vagnarna som kör igenom Åkareplatsen. De kör via Ullevi och Svingeln i stället. Det är omläggning i båda riktningarna.

ANNONS

I nuläget finns ingen prognos för när trafiken ska gå som vanligt igen.

Ingen person ska ha skadats i samband med olyckan, som varit en mindre sammanstötning.

Vid 09.30 är olyckan uppklarad.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS