Knivskuren man i garage – polisen söker gärningsman

En man i 30-årsåldern blev knivskuren i ett garage i Frölunda på onsdagen. Mannen fördes till sjukhus och polisen hade under eftermiddagen en sökinsats efter gärningspersonen.
– Initialt hade vi en polishelikopter med i sökandet, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

ANNONS
|

Det var vid 14.50 på onsdagseftermiddagen som polisen larmades om en man som blivit knivskuren i ett garage på Mandolingatan i Frölunda.

– Mannen är i 30-årsåldern och kunde själv ta sig till en lägenhet för att larma polisen. Han är förd till sjukhus men skadeläget är oklart, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

”Polishelikopter med i sökandet”

Polisen hade under eftermiddagen flera enheter på plats och sökte av området omkring Mandolingatan och Frölunda Torg. Garaget var enligt uppgift avspärrat.

– Initialt hade vi en polishelikopter med i sökandet. Vi har flera polisenheter kvar och söker av området med hundpatrull, säger Adlersson.

Brottsrubriceringen är i nuläget grov misshandel, men det finns ingen misstänkt eller gripen gärningsman.

ANNONS

Vart 30-åringen blev knivhuggen vill Peter Adlersson inte kommentera, men GP inväntar svar från Sahlgrenskas presstjänst om mannens skadeläge.

Efter klockan 19 meddelade polisen att de avslutat insatsen och att de gjort en teknisk undersökning.

– Vi tittar naturligtvis efter övervakningskameror också men har inte kommit åt något som lett till ett gripande ännu, säger han.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS