Knivskars i huvudet vid bråk på Hisingen

En man i 35-årsåldern fördes på tisdagskvällen med ambulans till sjukhus med lättare skador i huvudet sedan han misshandlats med kniv vid ett bråk utomhus i Brämaregården. Dådet rubriceras som grov misshandel.

ANNONS
|

Polisen fick larm om händelsen vid 21.30-tiden på tisdagskvällen sedan flera personer blivit vittnen till ett bråk mellan två män i närheten av Herkulesgatan på Hisingen.

Offret ska ha under bråket ha fått en sårskada i huvudet, troligen orsakad av en kniv. Skadan ska enligt polisen inte vara allvarlig.

Polisen sökte efter gärningsmännen i området under kvällen utan resultat. Det är oklart om de båda männen kände varandra likaså vad som ska ha utlöst bråket.

Offret fördes med ambulans till Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg för vård.

– Vid 23.30-tiden fanns ingen misstänkt gripen. Händelsen rubriceras som grov misshandel, uppger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS