Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Knivman säkrad av polis i Bergsjön

Polisen fick under torsdagseftermiddagen in flera samtal om att en man som verkade påverkad gick runt med en kniv på Rymtorget i Bergsjön. En av de som larmade ska ha befunnit sig i samma lägenhet som den knivbeväpnade mannen och uppgav att han blivit knivskuren.
– Det är för tidigt för att veta vad som har hänt i lägenheten, men inringaren har en sårskada på armen, säger Anna Göransson, presstalesperson för polisen i region Väst.

Strax efter tre på torsdagseftermiddagen fick polisen in flera samtal om en knivbeväpnad man som befann sig på Rymdtorget i Bergsjön.

– Vi kommer fram strax efter att larmen kommer, det dröjde inte särskild länge, säger Anna Göransson, presstalesperson för polisen i region Väst.

På plats fann de en man beväpnad med kniv. En av inringarna var en man som befunnit sig i en lägenhet tillsammans med den nu säkrade mannen. Mannen uppger att han blivit knivskuren, vilket gör så att ambulansen tar sig till platsen.

– Enligt uppgifter så har de varit i lägenheten tillsammans. Men det är för tidigt för att veta vad som har hänt i lägenheten, men inringaren har en sårskada på armen, säger Anna Göransson.

Enligt polisen vårdades den skadade mannen på plats och behövde efter det ingen fortsatt vård. Han har också hörts av polisen.

Knivmannen, som är i 45-årsåldern, misstänktes först för grov misshandel, men vid 16-tiden skrev polisen på sin hemsida att händelsen är rubricerad som försök till dråp.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.