Knivbeväpnade ungdomar försökte råna mataffär

Två maskerade män försökte råna en mataffär i Frölunda under fredagskvällen. Ägaren blev knivskuren och polisen söker med hund i området.

ANNONS

Vid 17.30 på fredagskvällen fick polisen larm om ett rån mot en livsmedelsbutik i närheten av Frölunda torg. Ett vittne hade sett två unga maskerade män springa ut från affären.

– När vi kommer dit säger ägaren att det varit ett rån och man har kniv för att komma över en mobiltelefon. Det har uppstått tumult mellan ägaren och rånarna och de ger sig av sig utan att få med sig något, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

Ägaren blir knivskuren i handen men polisen har inga uppgifter om hur allvarlig skadan är. De är på plats och söker efter rånarna med hund.

ANNONS

– Vi har inte hittat någon än. Ett vittne säger att de var unga och mörkklädda. Den ena hade en grön mask och den andra svart, säger Peter Adlersson.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS